Victorycamp -- Kinderen en tieners van groep 5 tot 18 jaar

28 oktober tot 1 november

28 oktober tot 1 november
Locatie
VictoryCamp

We mogen deze herfstvakantie weer met een mooie groep kinderen en tieners van groep 5 tot 18 jaar op Victorycamp om verder te bouwen. 😊

Graag houden we de hele gemeente op de hoogte van de geestelijke voorbereidingen. We hebben de gemeente nodig om biddend om ons heen te staan als team. De leiders zijn een kernteam van 6 personen. Daarnaast is er een groep van 17 leiders voor muziek, groepsleiding en keukenteam.

Rondom ons thema Trustfall hebben we al een prachtig programma in wording. Uitdagende en grappige spellen, onderwijs en vragen voor mooie en diepe groepsgesprekken. Er zijn veel personages uit de bijbel die ons tot voorbeeld zijn in vertrouwen op God. Toch kan ons vertrouwen beschadigd zijn en vinden we het lastig om de stap in vertrouwen naar God te zetten. Hier is moed voor nodig. De Heilige Geest wil dit geven, door de kinderen naar elkaar en door de leiding heen. De verhalen rond deze personen uit de bijbel en deze thema’s zullen tijdens de week verder worden uitgewerkt.

Natuurlijk is het mooiste als de kinderen en tieners een relatie met de Here Jezus kunnen beginnen of hun relatie met en vertrouwen in Hem kunnen verdiepen en uitbouwen. Hierin willen en mogen we voortbouwen op wat er vorig jaar tijdens het kamp is ontstaan. Voor deze dingen in het bijzonder vragen wij jullie gebed. Dit is nl. het werk van de Heilige Geest. Wij kunnen onze gaven en talenten inzetten voor de Koning, alleen met Zijn zegen willen wij gaan.
Daarin blijft de liefde het allerbelangrijkste (1 Kor.13). Bid voor liefde van God die door ons heen mag werken in alle onderdelen, ieder op zijn of haar eigen manier.

Locatie
VictoryCamp